Uddannelse & Ledelse

Udforsk nye horisonter med en esport efterskole

Online gaming er meget stort i dag, og en esport efterskole kan måske være lige noget for dig. På fle-skole.dk kan man i hvert fald blive meget klogere på, hvad det er man kan forvente som elev på denne skole. Der er mange unge,som har fundet interessen indenfor professionel gaming. Det er noget som er nyt for mange mennesker i dag, men mange af de unge har allerede levet dette liv i mange år.

I dag har du dog muligheden for, at komme på en skole hvor du kan lære at blive professionel eller i hvert fald øve færdighederne indenfor diverse computerspil. Der er mange unge, som rent faktisk lever af at spille verden over i dag. Det er en kæmpe “sport”, som rigtig mange mennesker tager seriøst. Pengepræmierne er ofte enorm store, og helt sikkert noget som de fleste godt kunne leve mere end middelmådigt af. Så det er slet ikke for sjov, når folk i dag tager på skole for at blive bedre til at spille computer.

Med succes kommer der også ansvar

Man skal dog være opsat på, at det godt kan være nogle hårde skemaer man ligger sig op af. Når man først er blevet professionel, og er blevet signet til et pro hold. Så kan man også forvente, at der kommer nogle andre boller på suppen. Nu ses man som en atlet, og det betyder også at man skal have en ordentlig fysik. Det går ikke, når man sidder og spiser junk food dagen lang og ikke rører sig det store fysisk.

Så derfor er der også brug for, at man får hjælp fra en personlig træner. En der kan lave en god kostplan til en, og sørge for at man også får rørt sig det man skal. For mange ville det lyde helt nyttesløs, men der er også sportpsykologer, når det kommer til computerspillene. Det er skam også meget nervepirrende, at sidde på en scene og skulle performe foran så mange mennesker samt dem som sidder derhjemme og kigger med.