Uddannelse & Ledelse

Teater Refleksion i Århus

I Århus ligger teater Refleksion, som er et teater i Århus, der nærmere betegnet er et børneteater. Som børneteater henvender teatret sig særligt til børn, hvor forestillingerne primært er bygget op omkring dukketeater, men andre af teatrets forestillinger tæller også animationsfilm og musikalske forestillinger. Ved siden af forestillingerne er der også mulighed for at deltage i workshops, og man kan således sige, at teatret favner et bredt spektre for de allermindste teatergængere.

Teatret kan efterhånden præsentere et varieret udvalg af forskellige forestillinger. Den nyeste forestilling på plakaten er den velkendte klassiker, ‘Romeo og Julie’, skrevet af den engelske forfatter og digter William Shakespeare. Teatret Refleksions opsætning af den tidsløse klassiker foregår med dukketeater, og hvis man går ind på Teater Refleksions hjemmeside, kan man se videoklip fra forestillingen, således man kan få en smagsprøve af, hvad der venter en.

Programmet for Teater Refleksion rummer flere forskellige forestillinger, og der er for hver forestilling angivet hvilket alderstrin, som forestillingen henvender sig til. Tager man eksempelvis ‘Romeo og Julie’, ja så henvender denne forestilling sig til børn fra alderstrin 8 år og op efter. Andre af teatrets forestillinger er særligt tilegnet de helt små børn, som er i alderen 1 til 3 år. Der er således noget for alle i det meget alsidige program fra Teater Refleksion.

Bor man ikke i Århus eller i nærheden af Århus, og vil man gerne opleve en af de mange forestillinger, jamen så er der skam mulighed for dette. Man kan nemlig booke de dygtige skuespillere og scenefolk, som tager på turné med forestillingerne. Her skal man blot gå ind på www.refleksion.dk vælge ‘turné’ øverst i menuen og så klikke sig ind på den forestilling, man gerne vil se. Så er der kontaktoplysninger på teatret. Se mere på https://refleksion.dk/