Uddannelse & Ledelse

På jagt efter den rette konferencelokation

konferencelokaler hos Severinkursuscenter

Står I overfor i jeres virksomhed eller organisation at skulle afholde en større konference, og har I endnu ikke fundet de rette lokaler, så skulle I tage at checke severinkursuscenter.dk ud. severinkursuscenter.dk er geografisk placeret midt i landet i Middelfart, omgivet af det skønne Lillebælt og smuk natur. Det er de helt oplagte rammer, at afholde et personalearrangement i, og flere og flere virksomheder og privatpersoner, har for længst fået øjnene op for dette smukke sted. Stedet er for ikke så mange år tilbage, blevet totalt renoveret, således at det fremstår moderne og indbydende, og med de helt rette faciliteter til afholdelse af alle forskellige slags arrangementer.

Hvad leder I efter

Kræver jeres kommende arrangement, at der er moderne konferencelokaler og møde lokaler i en atmosfære af klassisk æstetik, så finder I dette hos severinkursuscenter.dk. Her er tænkt på alle detaljer og funktioner, således at I som gæster får det optimale ud af jeres arrangement. Gå ind på hjemmesiden og gå på opdagelse på hotellet, og sæt dig ind i hvad de kan tilbyde. Undersøg også det skønne lokalområde, hvor der er rig mulighed for at lave anderledes aktiviteter med fokus på samarbejde og udendørsaktiviteter.

Det skønneste køkken

Køkkenet er i helt særklasse, og deres dygtige kokke laver det lækreste årstidsbaserede mad, der forkæler dine sanser og smagsløg. Alt maden er lavet fra bunden,med friske kvalitetsråvarer, således at du altid får det bedste. Om det er brunch, frokost, aftensmad eller natmaden, så er det altid lækkert, friskt og velsmagende. Kræver jeres arrangement overnatninger, finder I også skønne velindrettede værelser i forskellige størrelser. I kan ikke undgå at få et vellykket arrangement hos severinkursuscenter.dk.