Hus og have

Puresolution.dk

Sommeren kan i den grad bruges på terrassen, både om dagen såvel som om aftenen kan man sidde på terrassen. Er man bange for at blive kold, når solen er gået ned, kan man med rette købe sig en terrassevarmer. Terrassevarmere fåes i mange forskellige modeller, men fælles for dem alle er, at de er en sublim varmekilde til kølige aftner og nætter, hvor man gerne vil sidde udenfor. Samtidig kan terrassevarmeren også bruges om efteråret og om vinteren, hvis man gerne vil anvende sin terrasse, selvom årstiden ikke serverer varmegrader.

Skal man ud og købe en terrassevarmer, kan man eksempelvis undersøge det danske firma Puresolution (deres hjemmesidde hedder puresolution.dk) Udover at sælge terrassevarmere kan man hos Puresolution også købe ting som sæbedispensere, dispensere til håndsprit, pusleborde, skraldespande og meget meget mere.

Puresolution sælger som sagt terrassevarmere, men dette er ikke den eneste varmekilde, firmaet sælger. De sælger og varmelamper, som er lidt som en terrassevarmer, dog noget mindre. Terrassevarmerne og varmelamperne fra Puresolution er infrarøde og er fra den engelske producent Tansun.

Terrassevarmerne og varmelamperne fra Tansun kommer i forskellige sortimenter, hvor nogle opvarmes via gas, andre via infrarød og nogle via elektricitet. De terrassevarmere og varmelamper som afgiver varme ved hjælp af enten gas eller elektricitet er ofte dyrere i drift end de lamper og terrassevarmere, som opvarmer via infrarød. Det skyldes, at varmen med det samme udskilles på en infrarød varmer og lampe, så snart man tænder for den. Apparatet skal således ikke stå og bruge en masse energi på først at blive varm for derefter at bruge energi på konstant at afgive varme. De infrarøde er således både billigere i drift, og så er de langt mere grønne og miljøvenlige.