Computer og IT

Opkvalificering af IT-kundskaber

Dagens Danmark

Danmark er blevet digitaliseret på mange punkter, og det er en udfordring for mange danskere, som ikke før har haft brug for, at kunne administrere en computer. I Danmark er der rigtig mange fordele ved at have en computer, fordi der er mange dokumenter, der bliver sendt via e.boks m.fl. Word kurser er lette at få, og ved at kunne skrive sine egne dokumenter, får man en stor fordel ift. at kunne kommunikere via nettet. Der er rigtig mange arbejdspladser, der kræver, at kommende medarbejdere kan navigere på en computer, og her er officeprogrammerne nogle af de mest basale programmer. Et Excel kursus kan tages i forbindelse med Word kurser.

IT-kurser i særklasse

Der er stor forskel på, hvilke færdigheder, man som enkeltpersoner har brug for at kunne i forbindelse med IT. på www. 4D.dk tilbydes der kurser, der tilgodeser både nybegyndere og trænede IT-specialister. Der er fastansatte instruktører til rådighed, der kan tilbyde sparring med kommende kursusmedlemmer. Det er muligt at få råd omkring hvilke kurser, der er relevante. Hvis man som ny computer navigatør tager Word kurser og et supplerende Excel kursus, er man godt kørende og kan blive ansat i de fleste virksomheder. kurser i excel – alt fra 2 til 5 dage.

Photoshop kurser stormer frem

Photoshop kurser bliver også stadigt mere populære, fordi det med digitaliseringen er blevet nemmere at redigere egne billeder. Det er både private personer og virksomheder, der kan udnytte denne mulighed. Private kan printe egne familiefotos og samtidig ændre farver, lysstyrke osv. på billedet. Photoshop kurser kan ligeledes give et stort forspring til visse virksomheder, fordi man med mere erfarring og IT-kendskab kan redigere reklamer og lave plakater osv. Hvis man samtidig giver et Excel kursus til samme medarbejder, har man en mand, der kan være både kreativ og realistisk, når der skal regnes med tal, reklamer osv.