Ikke-kategoriseret

Kaffe er naturlig gødning

Der var så lige noget jeg ikke vidste – men da jeg skulle ind og bestille min friskristede kaffe med aroma hos Peter Larsen Kaffe, læste jeg at man arbejder på at der ikke er noget affald ingen spild når man dyrker kaffe. Man vil simpelthen genanvende alle ressourcer relateret til kaffedyrkning, forarbejdning og forbrug inden 2030. Det var så her jeg læste, at jeg kunne bruge mit kaffegrum og kaffe slatter som gødning i mine planter både inde og ude, da det er naturlig gødning. Det vil jeg så til at gøre, og så får jeg da også meget mere ud af mine kaffebønner, og sparer penge på ikke at skulle købe gødning til mine planter. Tænk at jeg skulle lære det ud fra peterlarsenkaffeshop.dk – ja, ja, jeg bliver klogere for hver dag der går.

Iskaffe med Peter Larsen Kaffe

Nu nærmer sig tiden til at jeg igen skal have iskaffe – og den bedste iskaffe jeg nogen sinde har fået, fik jeg med kaffe fra Peter Larsen Kaffe – de havde en kaffe de kaldte Chokolade kaffe, og den lavede jeg iskaffe af sidste sommer – med softice. Så allerede nu er jeg begyndt at glæde mig til at jeg igen skal lave denne iskaffe til en dejlig varm sommer dag. Jeg er kaffedrikker, og jeg kan godt lide kvalitetskaffe – så hellere en kop mindre, men god kaffe. Om morgenen tager jeg altid en espresso kaffe til at vågne på. Så jeg bestiller gerne flere forskellige slags kaffe når jeg skal bestille kaffe.