Industri og Erhverv

Rensning og vask af gardiner

Som virksomheds indehaver, går jeg meget op i at mine medarbejdere har et rent og sundt miljø at arbejde i. Dette indebærer selvfølgelig at der er en proper rengøring, og at gardinerne enten rensens eller vaskes mindst en eller to gange om året. Jeg tror ikke at der er mange der ved, hvor meget støv og skidt der samler sig i gardinerne, men jeg kan fortælle jeg blev meget overrasket da jeg vaskede mine egne der hjemme. Nu var det jo ikke sådan at jeg selv ville stå for at rengøre diverse gardiner på kontorene, så jeg undersøgte markedet, og fandt frem til A10.dk som udfører professionel rensning og vask af gardiner. Der kunne jo ikke ske noget ved at afprøve det, og det gjorde jeg så.

Rensning og vask af gardiner

Hvide gardiner eller rullegardiner skal være vide – længere er den ikke. Vi havde bestilt A10.dk til at udføre vask af gardiner, på alle kontorene, så de igen var rene og pæne. Det var et yderst tilfredsstillende resultat vi fik tilbage – der var udført et stykke professionelt stykke arbejde som jeg plejer at sige. Gardinerne blev taget ned, vasket og renset, og blev hængt op igen – de fremstod som nye og duftede friske igen. Det at indeklimaet er i orden, giver også færre sygedage hos mine medarbejdere, så pengene er givet godt ud – og så bliver det udført når der ikke arbejdes hos os. Jeg ville ønske at mange andre virksomheder også ydede denne gode til deres medarbejder og kunder.