Ikke-kategoriseret

Rejs ud og oplev verden

Den anden dag blev jeg spurgt, hvad det dummeste jeg nogensinde har gjort var. Jeg tænkte lidt over det, for jeg synes, at det er et svært spørgsmål at svare på. Men så kom jeg frem til, at jeg synes det dummeste, jeg har gjort er, ikke at rejse under min uddannelse. Mange andre fra mit studie havde denne mulighed og tog ud i verden for at studere. Men jeg valgte i stedet for at blive hjemme,

Hvis man kunne gøre det hele om

Det er ikke fordi, jeg så bare har siddet herhjemme og trillet tommelfinger. Der var jo selvfølgelig nogle årsager til, at jeg valgte at blive herhjemme for at færdiggøre mine studier. Men hvis man kunne gøre det hele om, så ville jeg nok vælge at benytte muligheden for at komme ud og se noget mere af verden. Det med at bo i et andet land, det er med til at forme en som person. Og den del af livet kunne jeg godt tænke mig at få med videre.