Sport og friluftsliv

Når lamperne skal op eller værelser renoveres

Selvlært handyman?

Hvis man er udlært elektriker eller bare på nogen måde har udtrykt forstand på, hvordan en lampe sættes op, kan man være sikker på et modtage følgende forespørgsel mindst én gang i sit liv: “Kommer du ikke over og hjælper med at hænge mine loftslamper op?”. Det med at rode med elektricitet er nemlig en rigtig dårlig idé, hvis man ikke ved hvad man laver. Det ved det fleste. Derfor forespørgslen hos en bekendt, som har færdighederne til det. Man kunne også ringe efter en elektriker, men fordelen ved at have en ven eller bekendt som kan gøre det er, at det ofte ikke koster mere end en tjeneste til gengæld, eller et par øl. Th-el.dk

Når det store arbejde skal udføres

Nogle gange er arbejdet for omfattende og tidskrævende til, at man kan nøjes med hjælp fra sin kammerat, som har en smule forstand på det. Hvis man for eksempel står over for, at skulle renovere et værelse i boligen, støder man helt sikkert på et eller andet tidspunkt på det problem, at man skal have ordnet nogle el-installationer. Til det arbejde, er det bedst at få fat i en professionel el-installatør. En el-installatør er uddannet i at rode med disse ting, så så længe man sørger for at hyre en, som går op i at gøre et godt stykke arbejde, kan man være sikker på, at tingene bliver gjort ordentligt og efter bogen. Og når det er tilfældet, er timelønnen også givet godt ud.

Vigtigt for en god kundeoplevelse

Enhver elektriker der ønsker at have en god forretning kørende, skal stræbe efter at blive kendt for specielt én ting: God service. Hvis rygtet spredes, at man kan sine ting, at man er effektiv, og overholder sine aftaler, kan man være sikker på, at kundekredsen ikke bliver mindre. Kunderne vil have noget for pengene, ellers er der oftest en konkurrerende kollega, som de kan henvende sig til i stedet.