Industri og Erhverv

Hvad udfører du af energibesparelser?

Du kender uden tvivl det udtryk med, at mange bække skaber en stor å, og det samme kan man sige om energibesparelser, for hvis I samlet sørger for at yde jeres små bidrag i familien, så kan I sammenlagt både spare en masse penge, som I kan bruge på noget sjovt, og I kan gøre noget godt for miljøet.
Det kan være svært at vænne sig til de vaner til at starte med, men det kommer langsomt, som man bare gentager dem, så man bliver klog på, hvordan man implementerer dem i ens hverdag, så det giver mening at gøre, uden det bliver decideret besværligt, selvom det kan kræve lidt af en til at starte med.
Du kan lære mere om energibesparelser på https://energy.seluxit.com/da/
I kan som sagt aftale, at de penge skal bruges til noget, I alle kan lide at gøre, for så bliver det sjovt at udføre de handlinger.
Gør det gerne sådan, at man aktivt kan se, hvordan ens lille ændring til det bedre gør, at I sparer penge derhjemme.
Det er måske ikke lige på elmåleren, at det kan afkodes med det samme.

Dit bidrag til energibesparelser betyder også noget

For det kan være lidt demotiverende, når man ikke efter et stykke tid kan se, at den energi og el, som man har sparet, kommer til udslag nogle steder, eller at man skal lave en hel masse, før det kan aflæses.
Derfor kan det svare sig at måle det i mindre enheder, så man bliver motiveret af at fortsætte.
Selvfølgelig er der måske nogle handlinger, som der ikke gør den store forskel, mens andet gør, så man er nødt til med tiden at se, om det reelt har gjort en forskel, det man gør, eller man skal lægge strategien om.
Så har man denne gulerod for enden af opgaven, for det kan ændre en del for en løbende, at man ændrer en del derhjemme, som kan gøre det lidt besværligt og irriterende at være til i begyndelsen, fordi man skal vænne sig til at bruge mindre.