Mad og Sundhed

Forskøn dig hos Cosmolaser.dk

Forskøn dig selv

www.cosmolaser.dk

Inde på hjemmesiden cosmolaser.dk finder du cosmo laser og skønhedsklinik. På skønhedsklinikken er der fokus på kvalitetsbehandling med det nyeste og bedste udstyr. Derudover ønsker klinikken at gøre skønhedsbehandlinger mere tilgængelige for den almene befolkning, og har fokus på lave priser og kvalitetsbehandling med veluddannet personale. Hvis dette lyder som noget for dig, så tjek hellere end gerne hjemmesiden ud og se hvilke behandlinger der tilbydes hos denne skønhedsklinik. Cosmo laser og skønhedsklinik er registreret hos sundhedsstyrelsen, og dette er klientens sikkerhed for en sikker og effektiv behandling, hvor klinikken lever op til alle lovkrav (http://www.cosmolaser.dk/).

Laserbehandling

Der tilbydes bl.a. laserbehandling. Laserbehandling kan bruges på mange forskellige områder. Der kan bl.a. behandles for rynker, slap hud, karsprægninger, pigmentforandringer, hårfjerning og akne. Klinikken går op i at du får en effektiv behandling, så du bliver tilfreds med resultatet og kan elske dig selv igen. Men det er ikke kun effektiviteten der er vigtig, men også klientens sikkerhed.

Permanent hårfjerning

Uønsket hårvækst er en unødvendig gene, som nemt kan overkommes med hårfjernings laserbehandling. Der kan fx fjernes hår på, ben, armhuler, bikinilinje, ryg, skuldre og ansigt. Permanent hårfjerning, er en effektiv og smertefri behandling. Det kan være individuel hvor mange behandlinger der kræves for at det bliver et permanent resultat, dette kan bl.a. afhænge af hvor dybt hårende ligger. Der er en oversigt på hjemmensiden, som beskriver hvordan hårfjerningen foregår, og hvad man skal være opmærksom på. Dette var et lille udsnit af hvad klinikken tilbyder.