Ferie og Lejligheder

Firmajulefrokost på Radisson Collection Royal Hotel

Når Grunk Event & Firmajulefrokost slår dørene op til firmajulefrokost på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen (https://grunkeventfirmajulefrokost.dk/julefrokost-paa-radisson-collection-royal-hotel/), kan I glæde Jer til en oplevelse ud over det sædvanlige. I kan nemlig få det helt for Jer selv!

I år tilbyder vi nemlig kun Firmajulefrokost på Royal, som lukkede arrangementer for 120 – 190 personer.

Eksklusivitet og stemning

Fra ankomsten i lobbyen på det historiske hotel, hvor et smukt pyntet juletræ smyger sig op gennem den imponerende vindeltrappe, til I bliver budt indenfor i det intime og stemningsfyldte festlokale med udsigt til Tivoli, vil I opleve en eksklusivitet der ikke overgås mange steder i Danmark.

Kulinariske oplevelser

Efter en lækker middag sætter vi gang i festen med de fantastiske Stagebreakers og vores hus DJ. Vores dygtige kokke sørger for en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, hvor I kan nyde smagen af julen i smukt dekorerede omgivelser.

Unikke rammer

Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, danner den perfekte ramme om jeres firmajulefrokost. Det ikoniske hotel er kendt for sin elegante indretning og historiske atmosfære, og med eksklusiv adgang til festlokalet vil I kunne nyde en uforglemmelig aften i unikke omgivelser.

En fest i sent vil glemme

Vi tør godt love, at det bliver en fest I sent vil glemme. Med den perfekte kombination af enestående lokation, lækker mad, live underholdning og festlig stemning, er jeres firmajulefrokost på Royal sikret at blive et højdepunkt i årets julefejring.

Så sæt kryds i kalenderen og glæd Jer til en uforglemmelig aften på Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen. Vi glæder os til at byde Jer velkommen til jeres helt eget juleeventyr på Royal!